Over ons

Wij van yellowbooking vinden dat een vakantie, hotel, vliegticket boeken leuk moet zijn, maar helaas is het vaak een chaotische zoektocht. Tenminste, als je zeker wilt zijn van de beste prijs, een betrouwbare reisorganisatie, een goede accommodatie en een plezierige vlucht. Dit was voor ons in 2013 dan ook precies de reden dat we Yellowbooking hebben opgezet. Een site waar je gemakkelijk alle Reizen, Hotels, Vakanties en Vliegtickets in één keer kan doorzoeken en vergelijken.

Een grote uitdaging voor ons ligt in de techniek van het vergelijken van reizen. Om je een idee te geven, Yellowbooking vergelijkt 1000 (!) prijzen van vakanties, hotels, vliegtickets. Yellowbooking heeft daarom de afgelopen jaren een unieke techniek ontwikkeld waarbij al deze vakanties, hotels enz in één keer worden vergeleken.

Door directe koppelingen met de reisorganisaties toont Yellowbooking iedere minuut van de dag actuele prijsinformatie. Om het je helemaal gemakkelijk te maken zijn onze bezoekers en medewerkers continu bezig om jouw het beste vakantieadvies te geven. Hierdoor kan je gebruik maken van de meest betrouwbare beoordelingen en de beste vakantie-informatie, geschreven door onze eigen experts.

Daarom maakt Yellowbooking het zoeken van jouw vakantie eindelijk makkelijk! Omdat je bij ons in één keer door alle vakanties van betrouwbare reisorganisaties zoekt, vind je in een handomdraai de beste deal. Zoek en vergelijk daarom jouw vakantie via Yellowbooking en geniet van de perfecte vakantie.

50+

Partner

Top vakantie partners

2k+

Properties

Luxe vakantie verblijf

200+

Bestemmingen

Populairste bestemmingen

4k+

Booking

Vakantie boekingen

"Yellowbooking maakt het zoeken van jouw vakantie eindelijk heel makkelijk Omdat je bij ons in één keer door alle vakanties van betrouwbare reisorganisaties zoekt, vindt je in een handomdraai de beste deal."

Vergelijk uw Vliegtickets, Hotelprijzen, Vakanties en Bespaar

Terrance Bendt

Founder